Stiri & Promotii

O altfel de lansare auto pentru noua Škoda Karoq


Noua ŠKODA KAROQ a fost lansată în România pe 14 noiembrie, printr-un eveniment altfel: KAROQ FEST s-a desfășurat la Hard Rock Cafe, reunind personalități și povești aparte și un public de aproximativ 300 de persoane în căutare de experiențe remarcabile.

În decorul unic de la Hard Rock Cafe, completat cu panouri de graffiti purtând semnătura Ortaku și aranjamente florale cu un touch de aventură outdoor, evenimentul a fost despre muzică, altfel, cu Luiza Zan, despre mâncare, altfel, cu Chef Foa și despre călătorii, altfel, cu Marius Chivu. Pe scena Hard Rock Cafe, Luiza Zan a încântat publicul cu vocea ei deosebita, Chef Foa a pregătit live preparate din meniul serii, servit apoi tuturor invitaților, iar Marius Chivu a oferit publicului ponturi și inspirație pentru destinații și drumuri altfel. Totul condus cu o mână sigură de pilot altfel: Mirela Bucovicean în rolul de gazdă.
În plus, cei trei invitați speciali ai evenimentului au ținut 15 ateliere în noua ŠKODA KAROQ, aceasta devenind spațiu pentru un mini-festival exclusivist plin de muzică live, savori și povești memorabile. Cei aproximativ 30 de norocoși care s-au bucurat de atelierele interactive din mașină au fost selectați ad-hoc din rândurile publicului de la eveniment. Pe lângă jurnaliști și influenceri, la eveniment au participat și 50 de invitați selectați prin social media, precum și clienți ai distribuitorilor ŠKODA din țară.

„Noua ŠKODA KAROQ se adresează cuplurilor de orice vârstă în căutare de experiețe remarcabile, oferindu-le toată libertatea să caute ce li se potrivește cel mai bine: oameni, locuri, momente și rețete deosebite, precum și tot ceea ce hrănește simțurile și entuziasmul. Ne bucurăm că i-am avut alături pe Luiza Zan, Chef Foa, Marius Chivu și Ortaku, oameni foarte talentați care și-au urmat mereu drumul altfel. Ei ne-au ajutat să prezentăm ŠKODA KAROQ, încă de la lansare, exact așa cum este: ca pe un mini-festival de momente aparte.”, a declarat Patricia Zegreanu, Director de Marketing și Comunicare ŠKODA România.

„Anul acesta a fost unul excelent pentru SUV-uri la ŠKODA – după lansarea KODIAQ de la începutul anului, revenim în forță cu noua ŠKODA KAROQ – un SUV compact, foarte deștept, spațios, care invită la descoperiri și experiențe aparte, atât în mediul urban cât și în natură. L-am sărbătorit cu un eveniment altfel, axat mult pe interacțiune umană, pe gusturi, povești și oameni interesanți, și mă bucur că le-am oferit invitaților aceste experiențe inclusiv în mașină, ca un preview pentru momentele remarcabile ce pot fi trăite cu ŠKODA KAROQ”, a declarat Vlad Rusu, Director de marcă ŠKODA.

Program Vanzari

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 13:00
Duminica: Inchis

Program Service

Luni - Vineri: 08:00 - 16:30
Sambata: 09:00 - 13:00
Duminica: Inchis

Piese de schimb si accesorii

Luni - Vineri: 08:00 - 16:30
Sambata: 09:00 - 13:00
Duminica: Inchis

Contact

Vanzari: 0259/440340, 0259/432320, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Service: 0259/432200, 0259/436887, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Showroom & Service Autogrand Oradea
Calea Clujului nr. 201, Oradea
RETELE SOCIALE